Webinar

Analytics SAP ByDesign

Dinsdag 7 maart

12.00 uur

 

In het webinar laten we je het voordeel zien van Real Time Analytics vanuit SAP Business ByDesign. Uiteraard is het ook mogelijk om ons te contacteren over andere onderwerpen aangaande SAP ERP ByDesign, wij leggen het graag uit.

 

Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen via 040-296 86 00.

 

Run your business
IN CONTROL with
SAP ByDesign
WATCH THE ANIMATION VIDEO NOW!

Altijd en overal

Schrijf je in voor het

Lunch webinar

REGISTREER

Makkelijk & Inzichtelijk

Tevreden itelligence klanten over SAP ByDesign

Change the game with SAP Business ByDesign

Copyright © itelligence AG

Klik op de logo's om de referentie video's te bekijken
Gaat je organisatie binnenkort groeien van 20 naar 1000  medewerkers? Wil je een bedrijfsonderdeel integreren met het hoofdkantoor? Of wordt een bedrijfsonderdeel juist verkocht? In al deze situaties kan SAP Business ByDesign meegroeien.
De cloud SAP ERP oplossing is betaalbaar en voorspelbaar. Door het abonnementsmodel (subscription) zijn er geen financiële verrassingen wat betreft hardware en updates. En dit alles is in een recordtijd te implementeren.

Schaalbaar & Betaalbaar

SAP Business ByDesign bevat niet voor niets de naam "Design". Business ByDesign is een complete cloud SAP ERP suite welke aanpasbaar is naar functionaliteit. Van CRM tot Finance, van HR tot Logistiek en van Inkoop tot Productie. Op alle fronten voorzien van geïntegreerde rapportage functionaliteiten. Implementeerbaar als één geheel of in onderdelen, op basis van de specifieke situatie van jouw bedrijf.

Compleet & Aanpasbaar

Vanwege de gebruiksvriendelijke user interface hebben je medewerkers een zeer hoge leercurve bij SAP Business ByDesign. Je kunt vertrouwen op een correcte verwerking van de dagelijkse transacties. Deze input zorgt voor de juiste data voor je rapportage. Rapportages die je altijd en overal voorhanden hebt.

itelligence Benelux wint de SAP Business ByDesign Award 2015

Voor meer informatie over het winnen van deze award, lees het persbericht

Fix the following errors:
Hide