Experience Realistic Impacts
GET THE STORY NOW!

De meerwaarde van traceability

Slimme technologische oplossingen zoals traceability software creëren inzicht, efficiëntie en veiligheid in de voedselketen. Iedere beweging van een product is op elk gewenst niveau te volgen: per krat, pallet of partij – en over alle vestigingen en magazijnen heen.

On Eye Level
We are the right partner for your individual solution across all industries

 

Long Track Record with SAP
Since 1989 we make the most of SAP solutions

 

Located in 23 Countries
We are supporting you whenever and wherever


Draagt u ook bij aan de toekomst van de aardappel? 

De omstandigheden in Nederland zijn ideaal voor de aardappelteelt. De ligging van ons land is namelijk uniek. Vanuit klimatologisch én logistiek oogpunt. De ketenpartners hebben daardoor de afgelopen eeuw een hele sterke sector opgebouwd en hebben samen de teelt, veredeling, handel, processing én infrastructuur in handen. Dat maakt de positie van de Nederlandse aardappelbranche op dit moment ijzersterk en moeilijk te beconcurreren. Maar de wereld verandert in een razendsnel tempo. En de vraag is of het lukt om in de toekomst deze positie te behouden.

Explore value added by SAP S/4HANA at all divisions within an enterprise in our sample showcase
"LaGarda - Quality Espresso Machines Since 1957"

Next Generation ERP System

SAP S/4HANA provides a reimagined architecture. Based on an in-memory technology, the data-structure is lean and speed of dealing with huge amount of data is potentially high. While the role-based User Experience is intuitive operable, on any device, from anywhere.

 

Can your ERP provide these features?

Processes are spanned across all modules and support multidisciplinary collaboration. Furthermore S/4HANA interacts excellent with internal user, vendors and customers on the one hand as well as Machines, Internet-of-things and Social Networks on the other hand.

 

Conquer Digital Evolution

Onderzoek

Onderzoek onder professionals in de aardappelketen toont aan dat de roep om innovatie toeneemt. Consumenten vragen om de herkomst van hun gezonde voedsel en eisen een constante kwaliteit. Aardappelveredeling neemt een vlucht. De wet- en regelgeving wordt steeds strenger. Robotisering is sterk in opkomst. Grote veranderingen dus, die vooral kansen bieden volgens de deelnemers aan het onderzoek. In een vragenlijst gaven professionals van teler tot retailer aan welke trends zij zien, of dit voor hen kansen of bedreigingen zijn en welke ambities zij hebben voor de komende jaren. En ook wat hen daarin belemmerd. Laat u inspireren voor uw toekomst met de inzichten uit dit onderzoek.

Decision making supported by real-time analyzes, predictions as well as simulations based on live-data with access from anywhere and across all devices.
Furthermore SAP S/4HANA adapts new business models easily in order to run an enterprise dynamically.

Management

Drives the enterprise
in a successful future

IT

On-premise, in the cloud or hybrid - CIO has the freedom of choice.
A reduced data footprint caused by lean data structures minimizes system's complexity.
The role-based as well as intuitive UX with self-service options leads to a decrease of requests from other departments.

Saves resources
to manage more projects

Insight-to-action due to analyzes nututred by a single source of truth; in real-time, on a granular level and across all modules. Means, all departments in the process chain collaborate in sync.
Moreover, new capabilites arise because of access to IoT, Big Data and Social Networks.

Lines of Business

Gains new capabilities
wasn't possible before

Why join us?

Potovation: wat ligt er in het verschiet voor de aardappel?

De aardappelketen ziet er over 20 jaar totaal anders uit. Innovatie is een must om tegemoet te komen aan de sterk veranderende vraag van de consument en de strengere wet- en regelgeving. En de toenemende focus op duurzaamheid en milieu, niet te vergeten. Technologische innovaties brengen de veranderingen in een sneltreinvaart. Welke trends kunnen we verwachten? Welke spelen nu al? We nodigden professionals uit de hele keten uit voor een rondetafelgesprek en brachten hun toekomstvisies in kaart. Het resultaat leest u in het visiedocument De aardappel in 2037.

About itelligence

itelligence is one of the leading international full-service providers of SAP solutions. As a frequently awarded SAP partner, itelligence provides a broad range of consulting and customer support services to further maximise SAP solutions, including implementations, application management services and hosting. itelligence is globally SAP Certified in Hosting, AMS, SAP HANA Operations and Cloud Operations and is an SAP Platinum Partner.

Our market-leading SAP competence was built through many years of developing highly innovative solutions and services, and enhanced through our strong international presence. itelligence belongs to the NTT Data corporate group, one of the largest telecommunications firms and IT service providers in the world. This co-operation allows our customers to take advantage of the best available support with their expansion plans, and provides our employees with a world leading global network of specialists.

Learn more about our SAP Awards:

Lees Meer

Visieblogs van onze experts

De aardappelsector staat voor de taak om maximale output te realiseren met minimale input. Duurzaamheid wordt steeds belangrijker, schreven wij in het visiedocument ‘De Aardappel in 2037’. Carolien Gadella-van Wersch van adviesbureau Double Purpose deed daar tijdens onze toekomstsessie in maart nog een schepje bovenop. Toekomstbestendig ondernemen is een múst om te overleven, ook in de aardappelsector. Hoe dat precies zit en hoe u dat aanpakt, leggen Carolien en Marcel Pothof van itelligence u graag uit.

De aardappel zit in de lift. De veelzijdigheid van het gewas wordt – wereldwijd – meer een meer ontdekt en innovatie staat hoog op de agenda binnen de industrie. Dat was ook zichtbaar toen wij aanwezig waren bij het Potatovation Event van Lamb Weston/Meijer (LWM).

GDPR Webinar Programme

For SAP Customers - ERP & BI

For SAP BI Customers

Copyright © itelligence AG

For ALL SAP Customers

Bekijk de infographic
Lees Meer

De toekomst van de aardappel


Meld u aan voor
Sessie 'De toekomst van de aardappel'

Aanmelden

Wilt u op de hoogte gehouden worden van onze initiatieven op het gebied van de toekomst van de aardappel en uitgenodigd worden voor een volgende sessie, laat dan hier uw gegevens achter.

nnb

nnb

Aardappelbranche geeft inzicht in toekomst van aardappel

Visie
Klik hier om lid te worden van de LinkedIn groep 'De toekomst van de aardappel'

Meer weten?

Marcel Pothof
Expert Food & Agro

T +31(0)418 657 020

marcel.pothof@itelligence.nl

www.itelligence.nl 

Volg ons voor meer informatie

Toekomstsessie

In september 2017 organiseerden wij een toekomstsessie voor professionals uit de aardappelketen. De belangrijkste conclusie na afloop? Innovatie kan niet zonder samenwerking, het delen van kennis, ervaringen en ideeën is onmisbaar. Na deze geslaagde sessie was het tijd voor de vervolgstap. En op 15 maart kwamen wij met 35 professionals uit de aardappelketen bij elkaar om een verdiepingsslag te maken op de toekomst van de aardappel. Lees hier de terugblik op deze sessie.

Samen in gesprek over de aardappel

Inzichten en vergezichten in toekomst van aardappel

Bekijk het visiedocumentLees Meer

Denken over de Aardappel in 2037 begint nu

Marcel Pothof van itelligence en Ruud Kosters van KTG International hebben een heldere visie op de Aardappel in 2037. Maar ze zijn ervan overtuigd dat je samen meer weet dan alleen. Dat je samen vérder komt dan alleen. Daarom willen ze graag met u in gesprek. Om samen te komen tot een gedeelde visie. Een visie waar de hele keten achter staat en voor kan gáán. Want dit is hét moment om in actie te komen. 

Lees Meer

Toekomstbestendig ondernemen in de aardappelketen

Fix the following errors:
Hide